sakcharine tatlı için ürünler (34)

Eritritol

Eritritol

Eritritol, dünya genelinde gıda katkı maddesi olarak kullanım için onaylanmış doğal bir şeker alkolü/poliyoldur. Eritritol, şekerin neredeyse %70'i kadar tatlıdır ve bir hacim tatlandırıcı olarak kullanılır. Eritritol, 1848'de keşfedilmiştir ve bazı meyvelerde ve fermente gıdalarda doğal olarak bulunur. Eritritol'ün tat profili, şekere çok benzer. Diş çürüğüne neden olmaz ve poliyollerin en yüksek sindirim toleransına sahiptir. Doğal olduğu için herhangi bir yan etkiye neden olmaz ve kalorisi olmadan şekerle neredeyse tam olarak aynı tadı verir. EC numarası: 205-737-3 Moleküler Formül: C4H10O4 CAS No: 149-32-6
Parafin Stearik Asit 2

Parafin Stearik Asit 2

Stearik asit: Mumun bir bileşeni; Yanma süresini uzatır, kalıptan çıkarmayı kolaylaştırır ve yanarken kurum oluşumunu engeller. Mumda eklenmesi gereken oran mevsimlere göre değişir. Yazın %15, kışın ise %10 kullanılması önerilir.
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Yaban mersini meyveleri, vitaminler (C, B, E, K vitaminleri), mineraller (sodyum, potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum, manganez, demir), lif, organik asitler, karotenoidler, flavonoidler, tanenler ve pektinler açısından zengin bir kaynaktır. Yaban mersini, ısıl işlem sırasında özelliklerini kaybetmediği için, sağlık yararları için, taze yaban mersini meyvesi kadar ekşi olmayan hazırlamalarını tüketebilirsiniz. Cravina, idrar yolu enfeksiyonlarının nüksetmesini önlemede oldukça etkilidir. İdrarı asidik hale getirir, bu da mesanede bulunan bakterilerin öldürülmesine yol açar. Ayrıca, yaban mersininde bulunan asitler, bakterilerin yapışmasını azaltarak idrarla atılmalarını sağlar. Yaban mersininde bulunan asitler, böbrek taşlarının önlenmesi ve tedavisinde etkilidir. Kuru yaban mersini ayrıca diş eti hastalığını ve plak oluşumunu önler. Cravina, güçlü antioksidan özelliklere sahiptir.
Süper Skunk

Süper Skunk

Süper Skunk
Hindistan Cevizi Sabunu

Hindistan Cevizi Sabunu

Dermoten® Hindistan Cevizi Sabunu, soğuk sıkım hindistan cevizi yağı (Cocos nucifera) içeren gliserin bazlı, şeffaf bir sabundur. Hindistan cevizi yağı, cilt ve saç bakımında sıkça kullanılan değerli bir yağdır. Hoş ve egzotik kokusuyla cildinizi nazikçe temizler. Dermoten® Hindistan Cevizi Sabunu, dermatolojik olarak test edilmiştir. İçindekiler: Aqua, Gliserin, Sodyum Stearat, Propilen Glikol, Sorbitol, Sodyum Laurat, Sodyum Laureth Sülfat, Sodyum Lauryl Sülfat, Parfüm, Sodyum Klorür, Stearik Asit, Laurik Asit, Cocos Nucifera Yağı, Pentasodyum Pentetat, Tetrasodyum Etidronat, Kumarin, Limonen, Heksil Sinamal, Linalool, Sitronellol. Kullanım: Sabah ve akşam uygulanabilir. Düzenli kullanılması önerilir.
Kurutulmuş pancar - HoReCa

Kurutulmuş pancar - HoReCa

Pancarların tarihi 2 bin yılı aşkın bir süreyi kapsamaktadır. Bu kök sebze, sebze ürünleri arasında en yaygın olanıdır. Kuru formda uzun süre saklanabilir. Kullanımı, taze kök sebzelerin kullanımına benzer. Herhangi bir kuru ürün gibi, sıvıya girdiğinde hızlı bir şekilde özelliklerini geri kazanır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, et, marine ürünleri, kümes hayvanı yemekleri, pirinç ve sebze yemekleri. Tat tatlı Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,0 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 54 Enerji değeri (kcal / 100g)… 260
Onstevia Yarım Kaşık Stevia ve Şeker ile Tatlandırıcı

Onstevia Yarım Kaşık Stevia ve Şeker ile Tatlandırıcı

Stevia ve beyaz veya kahverengi şeker ile tatlandırıcı, her porsiyonda yalnızca %50 kalori içerir. - Onstevia Yarım Kaşık Tatlandırıcı, stevia ve kristal beyaz veya kahverengi şeker ile yalnızca %50 kalori içerir. Normal şekerin bir kaşığını Onstevia Yarım Kaşık Tatlandırıcı'nın yarım kaşığı ile değiştirdiğinizde, aynı tat ve dokuyu elde edersiniz, ancak yalnızca yarım kalori alırsınız. Stevia bitkisinden ve kristal beyaz veya kahverengi Demerara şekerinden elde edilen yenilikçi bir tatlandırıcıdır. Tüm aile için idealdir ve tahıllar veya meyveler üzerine serpilince hoş bir şekerli çıtırlık sağlar. Her türlü tatlı için idealdir. Ürün, sporcular ve diyet yapan tüketiciler için uygundur. 1Kg'lık Kağıt torbada (Onstevia Yarım Kaşık Tatlandırıcı, stevia ve kristal beyaz şeker için) veya 500gr'lık Doy Pack'te (Onstevia Yarım Kaşık Tatlandırıcı, stevia ve kahverengi Demerara şeker için) mevcuttur.
Doğal potasyum tartarat

Doğal potasyum tartarat

NPT, Giovanni Randi
Ateşte İsmarlanan Baharatlı Paprika

Ateşte İsmarlanan Baharatlı Paprika

Paprika, yaygın olarak "tatlı biber" olarak adlandırılan, biber ailesine ait bir biberden elde edilen, kurutulup ince bir toz haline getirilmiş bir baharattır. Canlı kırmızı rengi ve genellikle çok hafif olan acılığı, onu özellikle Magrip, Portekiz ve güneydoğu Avrupa ülkeleri gibi birçok mutfakta tercih edilen bir malzeme haline getirir. Çok sayıda özelliği olan şaşırtıcı bir baharattır; Aztekler ve Mayalar tarafından tıpta bile kullanılmıştır. Vitaminler ve mineraller açısından zengin olan paprika, kışın soğuk algınlığı ile savaşmaya yardımcı olur. Bir kez denedikten sonra vazgeçmenin zor olacağı bir avantajdır. Ama öncelikle tadına bakmak gerekir, onu anlamak için!
Sarraceno Paillettes - Otlar

Sarraceno Paillettes - Otlar

Kekik pul biberleri, Picardie'deki üretimimizden elde edilen, kurutulmuş ve ince doğranmış organik kekik yapraklarından hazırlanmıştır. Kekik, geleneksel Provence Otları'nın bir parçası olarak bilinir ve hem yoğun hem de baharatlı eşsiz bir koku ve lezzete sahiptir. Dildeki hafif acılığı ona "eşek biberi" lakabını kazandırmıştır. Eskiden yemeklerin lezzetini artırmak için kullanılan kekik, biber ve tuz için ideal bir alternatif olarak kendini göstermektedir. Çiğ sebzelerinize, salatalarınıza, çorbalarınıza, tavuklarınıza, ızgaralarınıza ve av etlerinize karakter katmaktadır. Ayrıca, sindirim özellikleri sayesinde, kuru baklagiller, nişastalı gıdalar ve baklagillerin sindirimine yardımcı olur. Malzemeler: 4 adet tavuk filetosu 2 yemek kaşığı kekik pul biberi 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber Mevsim sebzeleri Referans: AR803688 Ean13: 3760306803688
Pancar şekeri Polonya'dan

Pancar şekeri Polonya'dan

Şekerimizi Polonya'daki KSC şeker fabrikasından dağıtıyoruz, istediğiniz tasarımlarda ambalajlıyoruz.
Paçuli

Paçuli

Kadınlar için Patchouly Eau de Toilette Patchouli esansı, kurutulmuş yaprakların su buharı distilasyonu ile elde edilir. Devam Eden Kampanya: 2 parfüm alana 1 bedava PARFÜM Parfüm, yoğun bir koku sunar ve doğrudan cilde, en sıcak yerlerine (boyun ve bilekler) sıkıldığında tüm zenginliğini ifade eder. İÇERİK 100 ML İÇERİK LİSTESİ alkol/denatürasyon alkolü, su/aqua, parfüm/fragman, benzil alkol, sitral, kumarin, eugenol, hekzil sinnamik aldehit, limonen, ağaç yosunu. Şu Anki Promo Kodu: 2plus1 (ödeme öncesi yazınız) bas: Sandal, Gaiac Ağacı kalp: Patchouli, Sedir fond: Misk, Tonka Fasulyesi
Doğal Kükürt Sabunu 150 g

Doğal Kükürt Sabunu 150 g

Cildin yağ ve sebum salgısını dengeler. Özellikle yağlı ciltler için uygundur. SKU:8756189 UPC:AGK-86965439
Atıştırmalık - SFIZIOSE - Atıştırmalık - SFIZIOSE (kabak, cherry domates, deniz tuzu, kekik, nane)

Atıştırmalık - SFIZIOSE - Atıştırmalık - SFIZIOSE (kabak, cherry domates, deniz tuzu, kekik, nane)

SNACK serisinde yalnızca kendi üretimimiz olan sebzeler kullanılmaktadır; bu sebzeler, sağlıklı bir ürün garantileyen uzmanlarımız tarafından kontrol edilmekte ve izlenmektedir. Tüm sebzelerimiz, olgunlaşma döneminde toplanmakta ve hemen dehidre edilmektedir; bu sayede taze sebzelerin tüm organoleptik özellikleri bozulmadan ve yoğun bir şekilde korunmaktadır. Sağlıklı ve özgün bir atıştırmalık sunuyoruz; sebzeleri farklı bir şekilde tatmanın ve tamamen farklı bir lezzet deneyimlemenin yolunu sunuyoruz. Atıştırmalıklarımız lezzetli olup, her damak tadına uygun, hatta en seçici damaklara bile hitap etmektedir; denemeden inanmayacaksınız!
Persian Safran Koyu Cam Kavanozda

Persian Safran Koyu Cam Kavanozda

Reiner Safran, doğal daire cam kavanozda doğrudan İran'dan gelen iplikler, safranın saklanmasını kolaylaştırır ve doğal aromaların korunmasına yardımcı olur. Renkli cam, daha az ışık ve ısı emilmesine katkıda bulunarak, kaliteli ürünün dayanıklılığını ve tadını uzatır.
Komor Vanilyası Kökeni

Komor Vanilyası Kökeni

Komorlar, Mayotte ve Fransa'nın bağımsız üç adasından oluşan dört adadan oluşmaktadır ve Komorlar Birliği'ni (Büyük Komor, Anjouan ve Moheli) oluşturur. Büyük Komor, volkanik bir adadır. Adada ciddi bir su sıkıntısı yaşanmaktadır; volkanik kayalar suyu tutmaz ve çok az su kaynağı vardır. Ana ekonomik kaynak, vanilya yetiştiriciliğidir. 1930'ların öncesinde Komorlar'a tanıtılan vanilya, dört adada geleneksel bir şekilde yetiştirilmektedir. Bu kaprisli orkide, güzel bir çiçek salkımı sunar. Polinasyon, kadınlar tarafından şafak vakti manuel olarak gerçekleştirilir. İyi bir işçi, günde 1000 ila 1500 vanilya çiçeğini "evlendirir". Hasat zamanı geldiğinde, her bir kapsül, "teknik olgunlaşma" öncesinde tam olarak toplanır. Köken: Komorlar Bölge: Büyük Komor Çeşit: Planifolia İpuçları: Bitkisel, çiçeksi, tarhun SKU: 5430002193137 Hangi Poliol: 25g ° Enerji: 525Kcal, 2197kJ Toplam yağ: 49g Hangi Doymuş yağ: 30g Karbonhidratlar: 32g Hangi Şeker: 6g * Protein: 9g Tuz: 0g
ABSOLÜT MATE

ABSOLÜT MATE

Tüm parfümleme modlarında, bu absolu yeşil çay notaları sunarak her zaman çay etkisiyle belirginleşen tütün tonlarına evrilir. Sedir ağacı ile bir arada kullanıldığında veya taze kolonyalarda oldukça etkili bir şekilde yer alır ve kalıcılığı oldukça iyidir. Aromalar Bu öz, içecekler veya çaylar içinde saman, çiçeksi, bal ve tütün notaları ile meyve aromaları getirir.
Sukary 300 G - Routab Ravier

Sukary 300 G - Routab Ravier

Zengin ve ballı bir dokuya sahip olan bu ürün, enerji verici özellikleri nedeniyle oldukça değerlidir. Arap Yarımadası'nda en çok tüketilen çeşittir. Suudi Arabistan'ın Qassim bölgesinden gelmektedir.
Masa tatlandırıcısı - Prebiosweet Vanilya tatlandırıcısı

Masa tatlandırıcısı - Prebiosweet Vanilya tatlandırıcısı

Prebiosweet Vanilya tatlandırıcısı, tatlılarda ve hamur işlerinde şekeri değiştirmek için tasarlanmıştır. Yiyeceklere tatlı bir lezzet ve geleneksel vanilya aroması verir. Kalori ve karbonhidrat içermez. Tasarruflu: Şekerden 10 kat daha tatlıdır. Her pakette ölçü kaşığı bulunmaktadır. 150 g'lık paket, 1,5 kg şekeri değiştirebilir! Prebiosweet Vanilya Tatlandırıcısı ile diyetinizde kalori azaltmak ve karbonhidratları kesmek oldukça kolaydır. Peynirli krep, karnıyarık ve diğer lor peyniri ve unlu tatlılar, tatlı börekler, kekler, rulolar, krema vb. için idealdir. Prebiosweet Vanilya, sindirim sisteminin konforlu çalışmasını sağlamak için önleyici dozda prebiyotik olan laktoz içerir. Net ağırlık, kg: 0,164 Brüt ağırlık, kg: 0,164 Boyutlar (D * G * Y), cm: 5 * 12 * 16 Paket: brüt ağırlık: 3,458 Boyutlar (D * G * Y), cm: 28 * 20 * 30 Palet başına parça sayısı (kg): 2400 Palet başına kutu sayısı: 80
Beyaz kristal şeker

Beyaz kristal şeker

Beyaz kristal şeker, topaksız, lekesiz ve yabancı safsızlıklardan arındırılmıştır. Şeker tatlıdır, yabancı bir koku ve tat içermez. Şeker çözüldüğünde şeffaftır, çözünmeyen tortu, mekanik ve diğer safsızlıklar içermez. GENETİK OLARAK DEĞİŞTİRİLMEMİŞTİR. Nem kütle oranı: %0.08 Çözeltide renk ICUMSA birimleri: 43.0 Sakaroz kütle oranı, %: en az %99.82
Limon Otu Baharatı

Limon Otu Baharatı

Limon Otu Baharatı Ref: EPI022 İçerik: 100 g
Rezene tohumları - HoReCa

Rezene tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları, uzun zamandır neredeyse tüm turşulara ve salamuralara eklenmektedir. Turşu ve turşu salatalık, domates ve biberlerin tamamı ile birlikte tohumlar yerleştirilirken, lahana turşusunda yalnızca tohumlar kullanılır. Dereotu tohumları et ve balık yemekleri, her türlü sebze güveci ile, özellikle bezelye, fasulye ve mercimek yemekleri ile iyi bir uyum sağlar. Kullanım Alanları Soslar, çorbalar, konserveler, et yemekleri, tavuk yemekleri, garnitürler. Tat Baharatlı 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Sarımsaklı Deniz Tuzu

Sarımsaklı Deniz Tuzu

Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanın. Proteinler (g / 100g): 9,5 Yağlar (g / 100g): 0,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 3,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 50
Sarmasak

Sarmasak

Aromalı Extra Yumuşak Sabun - Yıldız Çiçeği KULLANIM Su ile temas ettiğinde, sabun kremsi ve hafif bir köpük oluşturur, cildi esnek, yumuşak ve hafif parfümlü bırakır. NET AĞIRLIK 100 GR Tüm cilt tipleri için uygundur. Villefranche sur Mer'de el yapımı sabun. Gıda boyası. Kırmızı Çiçek özleri içerir. İÇERİK LİSTESİ sodyum palmat, sodyum palm çekirdeği, su, parfüm, calendula, palm çekirdeği asidi, gliserin, Avrupa zeytini, sodyum klorür, tetrasodyum etidronat, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/çiçek özü.
Siyah susam tohumları - HoReCa

Siyah susam tohumları - HoReCa

Susam, diğer adıyla susam, Afrika'dan Avrupa'ya gelmiştir. Siyah tohumlar, beyaz veya kahverengi tohumlardan daha değerlidir. Retinol, B ve E vitaminleri, oleik ve linoleik asitler açısından zengindirler. Susam, insan vücudundaki hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatabilen en etkili ürünlerden biri olarak tanınmaktadır. Siyah susam tohumları, salatalara eklenir, roka, rezene, balık gibi yemeklerle tatlandırılır. Bu tanelerin hoş baharatlı tadı, onları hamur işlerinde ve kozinaki yapımında başarılı bir şekilde kullanılmasına olanak tanır. Siyah susam, sushi yapımında vazgeçilmezdir. Kullanım Alanları Tüm türde hamur işleri ve tatlılar, meyveler, sıcak içecekler ve doğu mutfağının baharatlı yemeklerinin hazırlanmasında kullanılır. Tat Astringent bir tat, hafif acı. Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 19,0 Yağlar (g / 100g)… 49,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 12,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 570
Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç şeritleri, yemek pişirmek için fazla zamanı olmayanlar için büyük bir yardımcıdır. Bu ürün el altında olduğunda, bir yemeğin pişirme hızı önemli ölçüde artar. Sonuçta, kök sebzelerin yıkanmasına, soyulmasına, rendelenmesine veya doğranmasına gerek yoktur. Havuç şeritlerini bir sıvıya daldırmak yeterlidir. Sütle yeniden canlandırıldığında, lezzetli bir turta dolgusu veya vitamin salatası için bir temel haline gelir. Kızartmalara, et suyu ve ana yemeklere eklenebilir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,5 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 49 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240
Sülfürik asit

Sülfürik asit

H2SO4
Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Bu solanaceae meyvesi, Persiya'dan Avrupa'ya geldi ve çeviri zorlukları nedeniyle sıkça "çılgın elma" olarak adlandırıldı. Patlıcan, Kafkasya'dan Rusya'ya geldiği için uzun süre "Ermeni salatalığı" lakabını taşıdı. Doğru bir şekilde kurutulmuş patlıcan, mantarların parlak bir aroması ve tadına sahiptir. Bu özellik, onu sebzeli yemeklerde veya her türlü kızartmada vazgeçilmez bir bileşen haline getirir. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları, et, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, acı, keskin Besin Değeri 100 gr. için. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 1,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 43 Enerji değeri (kcal / 100g)… 230